levenslang stoppen met roken

Stoppen met roken

Levenslang stoppen met roken

Een softlaser en een elektro-meridiane machine worden toegepast op een aantal lichaamspunten. Hierdoor worden de lichte lagen van verschillende stoffen (nicotine, teer en nog meer dan 3000 andere stoffen!) rondom de organen, geproduceerd door de verbranding van de tabak, verschrompeld en verpulverd.

Tevens wordt door de combinatie-behandeling (CST) de stofwisseling gestimuleerd, waardoor gewichtstoename beperkt of geheel uit blijft.

Het gehele proces wordt ondersteund door homeopathische middelen die eventuele bijwerkingen (meestal misselijkheid wegens hoge uitscheiding van afvalstoffen) de kop indrukken. Voorts zorgt het stofwisselingssysteem ervoor dat deze stoffen vervolgens via de urine en ontlasting worden uitgescheiden.

De bijgeleverde kruiden ondersteunen en bevorderen het ontgiftingsproces van het lichaam. Een behandeling van circa 1 uur is in de meeste gevallen voldoende om voor altijd van het roken af te komen. Men moet zich wel realiseren dat het noodzakelijk is gedurende de ontgiftingsperiode veel water te drinken. Het wordt aangeraden elk uur 1 groot glas bronwater te drinken. Daarbij zouden lichaamsbeweging, volwaardig eten en voedingssupplementen
een leefgewoonte moeten worden.

Stoppen - roken | over stoppen met roken

sitemap | woordenlijst

levenslang
stoppen met roken

methode Natarella

gratis t/m 18 jaar

garantie

over stoppen-roken

contact

meer nieuws